donderdag 30 januari 2014

OPROEP

Iedereen heeft een passie nodig. Al is dat nu muziek, toneel, sport, koken, breien of bloggen, het geeft je een doel. Een manier om even je hoofd vrij te maken van de dagelijkse beslommeringen.
Om je inspiratie te vinden, kijk je in je directe omgeving, in je belevingswereld.

Tom heeft zijn passie gevonden in fotografie. Meer zelfs, het is zijn medicijn geworden. Aangezien zijn belevingswereld zich vorig jaar in ziekenhuizen afspeelde, heeft hij vooral op deze onfortuinlijke plek zijn foto's genomen. Ze spreken werkelijk boekdelen en schreeuwen om gebundeld te worden. Dat is zijn nieuwe doelstelling geworden: een fototentoonstelling en een fotoboek. De opbrengst ervan gaat naar enkele doelen die hem nauw aan het hart liggen:

- Fonds voor onderzoek naar kanker en zwangerschap: Tom zijn vrouw overwon kanker als kind, maar het keerde terug toen ze zwanger was. Hun verhaal kan je best volgen op zijn blog Ik heb jou lief.
- Speelgoedkoffers voor de afdeling Intensieve Zorgen Pediatrie van UZ Gent, een plek waar we ook menige tranen hebben gelaten, maar waar we met de glimlach mochten vertrekken. De mensen werken daar dag en nacht om je kind te redden en organiseren dan nog benefieten om wat geld in te zamelen voor speelgoed.
- Zonnedekens: maandelijks komt een groep dames en heren samen om dekens en knuffels te breien. Deze brengen ze op regelmatige basis naar het kinderziekenhuis van UZ Gent. Dat zo'n deken magisch genezende krachten bezit, kan Lenn bevestigen!

Help Tom zijn droom te realiseren:


Dit is geen uitnodiging voor een spelletje op Facebook, of een 'like' van een commerciële instelling, maar een warme oproep voor een goed doel!
Je kan stemmen via deze link: 

Stem voor Tom!

Dankjewel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten