dinsdag 29 april 2014

100 Happy Days Challenge: part 1/10Geheel toevallig leerde ik een fantastische challenge kennen. En als het niet gaat om een onmogelijk te winnen weddenschap waarbij je je haar moet scheren bij verlies, ben ik altijd wel te vinden voor een uitdaging. Het heet "100 Happy Days Challenge" (www.100happydays.com).
Bedoeling is dat je 100 dagen aan een stuk een foto maakt van een moment op de dag dat je je gelukkig voelt, moet lachen of iets simpelweg grappig is. Je wint er geen materiële of geldelijke prijzen mee, maar je wordt er wel toe gedwongen om dagelijks stil te staan bij de mooie kanten van het leven. Al is het soms maar een nieuwe tuinkabouter.

Ik ben ermee gestart toen de 100-dagen countdown naar Rock Werchter begon. En het was niets te vroeg voor mij. Want in tijden waarin de glimlach maar krampachtig te voorschijn komt, wordt elk hulpmiddel dankbaar geprobeerd. Mijn 3 mannen in huis kunnen dit steeds bekomen, maar ik wilde niet in herhaling vallen en de uitdaging uitdagend genoeg houden. En ik geef toe, niet makkelijk, vooral niet op een maandag... See for yourself:

Day 1: Deze ballon prijkt in het keukentje van mijn mini koks in spe. Ze kozen hem uit op een carnavalstoet de dag voordien. Van die snoet met oren wordt iedereen vrolijk toch?
Day 2: Fotografieles op woensdagavond! Soms serieus het hoofd bij te houden, en daarom des te meer ontspannend.
 
Day 3: Samen knuffelen in de zetel voor het slapengaan. Dit tijgertje kan mij altijd aan het lachen brengen.

Day 4: Gaan 'nieuwjaren' in maart, of hoe je het ook mag noemen... Gezellige vrienden bijeenkomsten zijn fun!

Day 5: Een zelf (!) in elkaar gestoken loungeset én mooi weer, instant happiness!

Day 6: En al direct enkele testers van mijn knutselkunsten. Valt het op dat mijn halve trouwboek nogal into gin tonic is tegenwoordig?

Day 7: Zoals gezegd, op maandag is het niet makkelijk een vrolijk moment uit te kiezen... Een propere wagen en ik ben content :-)

Day 8: Makkelijk kiezen op 1 april als je beste vriendin haar jawoord geeft!

Day 9: Op uitstap met de fotografieles. De praktijk is nog zoveel leuker dan de theorie.

Day 10: Ik stel je voor: Marcel, onze nieuwe tuinkabouter. En nu hopen het onkruid deze zomer 'vanzelf' verdwijnt.Geen opmerkingen:

Een reactie posten