zondag 11 mei 2014

Moederdag

Niets zo fijn als kleine slaperige oogjes die je aankijken naast je bed en je een knuffel geven. Ze scheuren het liefst zelf hun cadeau voor je open en geven met veel trots hun zelfgemaakt knutselwerkje, wat meer waard is dan de duurste briljant.
Ik profiteer ervan dat ze me nog niet wegduwen als ik ze dicht tegen me aantrek. Stiekem geniet ik er zelfs van als ze met hun harde knietjes overal in mijn lijf porren terwijl ze giechelend de kriebels pakken van mijn nieuwe identiteit: 'het kusjesmonster'.
Zo'n momenten doen korte nachten (oh wat heb ik mijn slaap nodig), strafmomenten, zorgen, angsten en allerhande andere lastige situaties vergeten. Mocht het kunnen, teken ik graag het document waarop ik plechtig beloof om nog mijn leven lang voor jullie te zorgen en gelukkig te maken. 
Ook al houdt dat in om nog me-ters-lange bruine strepen af te kuisen en li-ters snot op te vangen :-)

                                  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten