maandag 2 juni 2014

1 jaar!!!

Sommige dingen overkomen me nooit: zonder voorraad ketchup vallen, een schoenenwinkel passeren zonder binnengaan als ik er de tijd voor heb, binnen blijven als het zonnetje schijnt, ... Of verjaren zonder het te beseffen. En toch is het gebeurd! Deze blog werd vorige week 1 jaar!!!
Om zoiets aan je voorbij te laten gaan, kan 2 dingen betekenen. Of het interesseert je geen moer of het was zo leuk dat het schrikken is om te weten dat hier al een jaar is gepasseerd. Gelukkig overkwam me dat laatste :-)
Met een gevoel van 'daar moest ik al veel eerder aan begonnen zijn', blik ik terug op een jaar van online schrijven. Wat oorspronkelijk de bedoeling was om het uitsluitend over mode en trends te hebben, met het moederschap als rode draad, is mede door omstandigheden gewijzigd. Het moederschap heeft de bovenhand gehaald! Het leven is nu eenmaal niet altijd rozegeur en maneschijn. Plots kunnen er zorgen en bekommernissen opduiken uit onverwachte hoek. Dan lukt het niet om oppervlakkig te doen... Iets meer diepgang is eraan toegevoegd :-)

Blijf gerust jullie feedback sturen, dat is heel fijn! Momenteel lukt dit enkel per mail en helaas moeilijk op de publieke pagina. Daar zal aan gesleuteld worden.
Bij deze - beter laat dan nooit - hiep hiep hoera aan Hoge Hakken & Snottebellen!!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten