zaterdag 25 oktober 2014

Boekenbeurs win win win!!!

Het zijn hoogdagen, want op vrijdag 31 oktober start de enige echte jaarlijkse boekenbeurs in Antwerpen! En dit al voor de 78ste keer. Je kan gaan voor een van de honderden signeersessies, het Kidz-programma, het auteurspodium of de ladies-night op 4 november. Ik ga er ook zeker een paar uur slenteren in de gezellige geur van papier, achterflappen lezen tot mijn nek er stijf van wordt. 

Waar je me zeker ook zal kunnen treffen, is op stand van Uitgeverij Lannoo. Want dankzij hen mag ik 2 x 2 toegangskaarten (ter waarde van 9 €) weggeven!!! Dus wil je er ook heen? Schrijf dan hieronder een comment of zet iets op de facebookpagina, en dit ten laatste tot dinsdagavond. Een onschuldige kinderhand - er zijn hier 4 van die te vinden - zal woensdag 2 namen trekken. Je adres kan je me mailen op hogehakkenensnottebellen@gmail.com.


Na mijn bezoek aan de beurs kom ik hier zeker nog eens op terug, want hoogstwaarschijnlijk zal er dan terug iets te winnen vallen.... In de vorm van een boek, of course ;-)

X

3 opmerkingen:

  1. Nog enkele nachtjes slapen want de Boekenbeurs Antwerpen gaat pa volgende vrijdag wagenwijd open en dit tot 11 november. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha absoluut waar en helemaal aangepast! Mijn enthousiasme deed me vooruit lopen op de zaken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Alle namen die kwamen via mail en via de facebookpagina werden verzameld, en de 2 gelukkigen krijgen hun kaarten deze week nog in de bus :-) Hopelijk binnenkort nog een give-away!

    BeantwoordenVerwijderen