woensdag 14 januari 2015

2*0*1*5


Een maand blogpauze, een maand nadenken over hoe we het de komende 12 maand gaan aanpakken.

Ik zou met gemak de volgende voornemens kunnen opstellen:

- minder tv kijken, meer boeken lezen
- meer water drinken, minder snoepen
- meer vrijwilligerswerk doen
- rustiger blijven als er iets tegengaat
- minder kritisch zijn op mezelf
- grote kuis houden in mijn kleerkast
- minder schoenen kopen
- ...

Ik ZOU dat kunnen vooropstellen, maar ik ga het niet doen. Want eigenlijk ligt er al genoeg druk op de schouders van een mama. Waarom niet realistisch zijn en de punten die er elk jaar tussen staan, wééral aankaarten? Er is misschien een reden waarom ze blijven opduiken...

Laat ons gewoon realistisch zijn en ze laten voor wat ze zijn.
Laat ons gewoon verder boeren zoals we bezig waren: in de eerste plaats onze kindjes zo goed en zo kwaad we kunnen opvoeden, grootbrengen, ochtend- en avondrushes overleven, slapeloze nachten verbijten en de bijhorende wallen wegwerken. Maar vooral genieten van al die andere leuke momenten!!!

De allereerste nieuwjaarsbrief was een feit!

Hopelijk wordt het een jaar vol positieve vibes, hartverwarmende zonnestralen en weinig snot ;-) Ik hoop het voor jullie en ook voor mezelf. Ik heb al een paar geestverruimende en taboedoorbrekende topics in petto...

Hou me maar in de gaten!

X

Geen opmerkingen:

Een reactie posten