maandag 30 maart 2015

Big-weekend-meetings

Op maandag blik ik graag eens terug op het afgelopen weekend, vooral als die heel geslaagd was!!

Vrijdag kon ik ein-de-lijk eens mee op 'ladiesnight', een maandelijkse bijeenkomst van een groep toffe vriendinnen. Allemaal mama's die ook wel eens nood hebben aan een avondje uit. We kunnen het niet lang verbergen dat we mama's zijn, want het gespreksonderwerp 'kids' komt al wel eens boven piepen. Een hele verademing om te horen dat we allemaal wel eens struggelen met de kroost. En het uitgelezen moment om eens te klagen over manlief ;-)
Het feit dat we het 'rare muziek' noemen en niet goed weten hoe we erop moeten dansen, verraadt dat we 'ervaring' hebben (zal ik het zo maar noemen). Maar met wat cava passen we ons overal makkelijk aan (verklaart dat de troebele foto?)...


Zaterdag heb ik ontdekt dat ik ook nog eens deel uitmaak van een andere toffe bende madammen. Van de bloggende soort. Want er was de tweede editie van Big Blogameetup,  een blogevent georganiseerd door vier ervaren blogsters. Gelukkig was mijn kater van de dag ervoor net verteerd, want ik kwam terecht in een zaal vol praatgrage en creatieve dames of wat had je verwacht? Ik volg wel enkele blogs, maar kende niemand persoonlijk. Spannend dus!


Bij inschrijving hadden ze me minimum 1 gelijkgestemde ziel beloofd en it was my lucky day, want ik vond er niet één, maar twee :-) Bovendien had iedereen een smartphone bij de hand en waren we verplicht om die te gebruiken! Zonder schroom alle social media aandoen, het was niet meer dan normaal. Ik voelde me er als een vis in het virtuele water.

Samen met Heleen en Eveline én fake tattoo

Er waren gastsprekers met advies en tips op maat, sponsors met stands, een buffet om lekker te spijzen, ... En last but not least: een goodiebag om U tegen te zeggen. Wat geef je een vrouw cadeau? Een depuffing oogcrème, vochtige doekjes, ontsmettend product, allerhande kortingsbonnen en anticellulitis gereedschap! Maar we zijn met nog zoveel meer verwend:Thuis kreeg ik alles bijna niet op mijn salontafel, laat staan volledig op foto... Je moest de oogjes van mijn mannen zien blinken naar al die freebies!
De kids sprongen -zoals verwacht- op het snoepgoed. Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat de doos  Oreo er puur voor de show bijstaat, die heb ik soldaat gemaakt in de terugreis (oeps). De handcrème heeft manlief zich toegeëigend.


Het testosterongehalte in huis reikte helemaal een dieptepunt toen Vince beslag legde op de lippenbalsem. Het kind is er zo blij mee! Had ik het toch verstopt voor Pasen... Gelukkig hees mijn man het peil terug omhoog door de sportdrank in zijn voetbaltas te stoppen. Alle andere verzorgingsproducten hou ik lekker zelf (dank u Omega Pharma)!

Hopelijk ziet initiatiefneemster Soetmin het zitten om er een vervolg aan te breien, want ik wil me nu al inschrijven!

X

4 opmerkingen:

 1. Charlotte, foei, foei, alle oreo's al op! :-)
  De blogmeeting was super! Kei leuk dat ik jouw en Heleen (happyfoodandmovingfeet) heb leren kennen!.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja het was moeilijk om er vanaf te blijven onderweg... Het moet maar zo lekker niet zijn!
   Super avond mede dankzij jullie!

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Absoluut voor herhaling vatbaar! Jammer genoeg niet met iedereen kunnen praten. Mekaar achteraf leren kennen telt ook mee hé ☺️ (ook mama van een Vince 😘)

   Verwijderen