maandag 15 juni 2015

Droomman/superpapa

Nog van voor we kindjes hadden, wist ik al dat mijn man een goede papa zou zijn. Aan de manier waarop hij als prille twintiger omging met neefjes of nichtjes, zag je al dat hij een natuurtalent is. Geduldig, luisterend, begripvol, ... Kortom alles wat ik toen niet was. Kindjes waren toen het verste van mijn gedachten! Hij wou er al vroeger aan beginnen, maar ik focuste meer op mijn carrière.
Enkel toen tram drie kwam aansporen, heb ik mijn prioriteiten verlegd. Sindsdien smelt ik weg bij elk schattig kindersnoetje.

De schoenen van mijn boys aka de Adidas-broers ;-)

Mocht er een uitreiking bestaan voor de beste papa's ter wereld, was hij gegarandeerd genomineerd. Het beeldje zou mooi staan blinken op de schouw. Je bent met twee om een kindje te maken, maar ook met twee eens het hoopje hulpeloosheid op de wereld staat. Mijn diep respect voor alle mama's of papa's die er alleen voor staan, want ik zou het niet kunnen. De combinatie van voltijds werk en het huishouden is een edele kunst. Wat zeg ik, een ware ambacht! Zo vangt hij de kids met alle zorg op als ik weg ben. De tijden dat een papa geen luier kon verversen, stammen gelukkig uit een ver verleden.


Altijd gezellig net voor het slapengaan

De kids beseffen ook dat ze de hoofdvogel hebben geschoten! Hoeveel ik er ook voor hen ben, wat ik ook allemaal voor hen doe, vaak vragen ze naar hun papa. Misschien ook omdat ze meer van hem mogen... En ze kunnen nogal genieten van elkaar, hij met zijn twee boys! Voetballen, ravotten, klimmen,... Veilig vanop de zijlijn - en soms met ingehouden adem - geniet ik uiteraard even hard mee.  


Heb ik geluk gehad, want mijn droomman blijkt ook nog eens een superpapa te zijn!
Daarom zet ik mijn man in de spotlights vandaag. Omdat hij het verdient! En waarmee kan ik dat het best doen? Tja de liefde van de man gaat door de maag. Dus een ontbijt is het minste dat ik kan doen!

Klaargezet met de hulp van Vince

Trots met hun eigen creaties

Gelukkige vaderdag X

5 opmerkingen: