woensdag 1 juli 2015

De 9 leukste webshops voor kinderkledij

Ik steek het niet onder stoelen of banken dat ik een shopaholic ben. Met de grote verbouwingen die momenteel op volle toeren draaien, ben ik genoodzaakt om mezelf aan banden te leggen. Nu de solden van start zijn gegaan, kan ik mezelf wel al eens iets gunnen. Kwestie van het niet helemaal te verleren.

Dat ik verzot ben op online shoppen, is al helemaal geen nieuws onder de (te hete) zon. Vooral voor kinderkledij. Zelf pas ik graag vooraleer ik iets koop, maar kinderkledij koop ik op maat. Op den duur weet je toch welk merk klein of groot tailleert. En is het iets te groot, dan groeien ze er vanzelf wel in ;-)

Hieronder vind je mijn 9 favoriete webshopadressen voor stoere boys en coole chicks:

1. Mr. Monkey & Mrs. Butterfly


Little Eleven Paris

Six hugs and Rock 'n Roll

Tumble 'N Dry

2. Studio Aimée


Noé & Zoë Berlin

Popupshop

Rags

Bandit Kids
3. Zebra Zonder Strepen


Aarrekid
L'Asticot
Moi

4. Toddlers And Tees

I Dig Denim

Little 10 Days

Beau Hudson

5. Orange Mayonnaise

The Future Is Ours

Atsuyo et Akiko

Stella McCartney Kids


6. Fish on the Moon

Soft Gallery

Kidscase

Emile et Ida
7. Milk 'n Cookies
8. Bambini Amore


Huxbaby

Lucky NO.7

Mouse in A house

9. The Color BlueHello Apparel
Whistle & Flute

Little Urban Apparel


Stuk voor stuk fantastische webwinkels! De items die me het meest opvielen staan erbij, maar ze hebben natuurlijk nog veel meer dan dat. Ga vooral zelf eens op ontdekking! Maar mama's, hou het binnen de perken, zodat er nog iets rest voor mij ;-)

Staat jou favoriet adresje er niet tussen? Laat het me zeker weten!

X2 opmerkingen:

  1. WOW! Heel veel nieuwe merkjes die ik nog niet kende! Dank je wel! :)

    BeantwoordenVerwijderen