zaterdag 22 augustus 2015

Het kan altijd erger...

So far so good... nog een weekje te gaan en het is weer school. Dat komt bij me op als ik het beloningsbord zie staan in de keuken. In mijn vorige blogpost kon je lezen hoe we plots genoodzaakt waren om te handelen bij losgelaten apen. Dit als gevolg van de onregelmatigheid van de vakantie. Er zijn al veel magneten gewonnen, maar af en toe ook een verloren.

Ken je zo'n momenten waarop zelfs dreigen met in de hoek staan niet helpt. Of als je je kwaadste ogen opzet en schreeuwt dat er geen verhaaltje komt voor het slapengaan. Je bloed bereikt haar kookpunt als ze nog eens grienend naar je lachen en zich verstoppen terwijl je dringend weg moet.
Op zo'n momenten wanneer de stoom uit mijn oren komt, bedenk ik dat het nog altijd erger kan:
!!opgelet: niet geschikt voor gevoelige magen!!

Bye bye alle Evernote notities...
Been there, done that...

Kleine sadistjes!

Bespeur ik daar een groen lachje?

"Maar het papier stond al vol!"
"Komt de Sint nu?"

Dan moet je vooral kalm blijven. KALM BLIJVEN ZEG IK U!

"Heb ik iets verkeerd gedaan?"
Op zondagochtend mag alles...

Goeiemorgeuuuuuuuu!

Als opa een slaappilletje neemt, mag er een bom ontploffen...

Hèhè mama's beha is precies een drinkbak :-)

Alles verknoeien is zoooooo vermoeiend zzzzzz

"Waar gaan we vandaag eens naartoe grote smurf?"

"Mijn auto heeft een ongeluk gehad."

"Nee er zit geen kuikentje in!"

"De zalf is nog niet allemaal op hoor."

Zo kan je niet wegzappen van Nickelodeon...

Had ik als kind ook wel willen doen ;-)

Alsof luiers verversen nog niet erg genoeg is...

"Maar het was toch lief bedoeld papa."

"Woops"

Als ik dit zou zien, loop ik onmiddellijk naar buiten en kom het eerste uur niet terug binnen!!!

Ocharme, niemand blijft gespaard van de kleur tirannie.
"Yeay het is hier leu-euk!"
Ik vind ook meestal een half brood als ik de kinderstoelen er eens uithaal...
Autch...

Eén ding is zeker: kinderen zijn niet materialistisch ingesteld...

Voor alle duidelijkheid: deze foto's zijn niet genomen bij mij thuis, oef.
Heb jij al zoiets meegemaakt met je kids?

X

6 opmerkingen:

 1. holy shit zeg! amaai neen, ik zou ook een bepaald kookpunt bereiken denk ik...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die laatste foto, herkenbaar. Gelukkig na lang (en voorzichtig) wrijven de stift van het computerscherm gekregen. De oudste eens gevonden na haar middagslaapje terwijl haar bed volledig besmeurd was met de inhoud van haar pamper. Ze kon nog niet veel zeggen, maar ze wees ernaar en zei 'playdoh'. Euh neen, dat is geen plasticine. Maar op zo'n momenten komt het niet in mij op om een foto te nemen. Dan ben ik te boos en te druk bezig met opkuisen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oooooh nee toch! Erg en grappig tegelijk met die 'playdoh'... Ik heb het me ook afgevraagd of ik nog in staat zou zijn om eerst een foto te nemen. Eerste reactie is waarschijnlijk kuisproduct halen haha!

   Verwijderen
 3. Ah, die zetel en de stiften. Arthur had er niets beters op gevonden dan de alcoholstift uit papa's werkbroek te halen en deze op onze stoffen zetel te testen. En dan ben ik zoooo content dat we hier "eau écarlate" in huis hebben. Alleen als je weet waar hij getekend heeft, kan je het nog een beetje zien. Oef.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ai ai ai... de foto van de zetel vind ik persoonlijk de ergste... Lang leve de wondermiddeltjes!

   Verwijderen